Galician English French German Spanish
Inicio
29 | 05 | 2017
Finalistas Tapicheo'16

 

X Concurso de Tapas "Tapicheo'16"

Xa temos os establecementos finalistas do Tapicheo'16.

Tapa tradicional:

  • Mesón Roberto. Vacacións d'outono
  • 8mm. Picada de rubia galega con cebola caramelizada, llema de ovo a baixa temperatura e patacas aromatizadas en triple cocción.
  • Don Pepe. Avoa Loliña "Canal Cociña"
  • As de Picas. Porco bravo con puré explosivo
  • Cafetería Santiago. Rolo de terneira recheo

Tapa innovadora:

  • Mesón Roberto. Martuni rosso
  • Milola. Milola
  • 8mm. Brocheta de polvo con escuma de patacas, crocante de pan e aceite de pimentón.
  • Bar Anduriñas. Mareas vivas
  • Travesía dos soños. Os penedos da Travesía

O xoves 15 de decembro, ás 18:00h celebrarase o sorteo dos premios para os clientes participantes, no salón de plenos do Concello de Sarria.
Entre ás 20:00h e ás 23:00h, un xurado profesional degustará e valorará as tapas dos establecementos finalistas, e da puntuación sairán os gañadores en cada categoría.

Os premios que se van a sortear son os seguintes:

Percorrido completo 25 selos:
BONO REGALO PARA CANXEAR POR UNHA VIAXE por cortesía dos ESTABLECEMENTOS PARTICIPANTES

Percorrido mínimo 15 selos:
3 LOTES DE DÚAS BOTELLAS DE LICOR CAFÉ por cortesía de D´ORIXEN
UNHA CEA PARA DÚAS PERSOAS por cortesía de O DESCANSO
UNHA CEA PARA DÚAS PERSOAS por cortesía de O CAMIÑO
UNHA CEA DE PRODUTOS TÍPICOS PARA DÚAS PERSOAS  por cortesía de EL PARISIÉN
SEIS CONSUMICIÓNS por cortesía de DON PEPE
UNHA CEA PARA CATRO PERSOAS por cortesía de MILOLA
TARXETA REGALO DE VIAJES ECUADOR SARRIA por cortesía dos ESTABLECEMENTOS PARTICIPANTES
UNHA ESTANCIA DUNHA NOITE PARA DÚAS PERSOAS por cortesía de VIAJES ECUADOR SARRIA
2 LOTES DE TRES BOTELLAS DE VIÑO por cortesía de  DISTRIBUCIONES SANGIL

 

Organiza:

Delegación de Turismo do Concello de Sarria

Asociación Gastronómica O Porco Cebado

 

 

 
Cartel

Utilizamos cookies propias e de terceiros para mellorar os nosos servizos mediante a análise dos seus hábitos de navegación. Pode cambiar a configuración ou obter máis información aquí: Política de cookies.

Acepto cookies para este sitio