Galician English French German Spanish
Inicio
20 | 05 | 2019
FIPORCO - XI Festa Cocido do Porco Celta

 
2ª Feira Internacional do porco e os seus productos gastronómicos

3ª Edición da Feira Internacional do Porco e os seus Productos Gastronómicos.

XI Festa Cocido do Porco Celta Comarca de Sarria.

16 de febreiro de 2019 no Mercado Gandeiro.

Campo da Feira s/n. Sarria


Reservas de mesas para a degustación do Cocido do Porco Celta o sábado 16 no Mercado Gandeiro nos teléfonos 982 532 211 e 982 530 005

 

Menús e Racións de produtos gastronómicos derivados do Porco, nos restaurantes da Vila participantes, en horario de comidas.

Sábado 16 cocido de porco celta e domingo 17 xantar ovos fritidos con chourizo.

Restaurantes participantes:

  • Hotel Alfonso IX (+34) 982 530 005 (Sarria)
  • Hotel Roma (+34) 982 532 211 (Sarria)
  • Hotel A Veiga (+34) 982 546 052 (Samos)

 

Folleto FIPorco

IX Festa do Cocido do Porco Celta

 

Colabora:

Deputación de Lugo

Organizan:

Academia Galega da Gastronomía

Concello de Sarria

 

Pavillón da zona escolar de Sarria, Rúa Castelao s/n.

  Compartir
Cartel

Utilizamos cookies propias e de terceiros para mellorar os nosos servizos mediante a análise dos seus hábitos de navegación. Pode cambiar a configuración ou obter máis información aquí: Política de cookies.

Acepto cookies para este sitio