Galician English French German Spanish
Inicio
07 | 04 | 2020
FIPORCO - XII Festa Cocido do Porco Celta

 
4ª Feira Internacional do porco e os seus productos gastronómicos

4ª Edición da Feira Internacional do Porco e os seus Productos Gastronómicos.

XII Festa Cocido do Porco Celta Comarca de Sarria.

8 de febreiro de 2020 no Mercado Gandeiro.

Campo da Feira s/n. Sarria

  • Horario da Feira de 11:00h a 20:00h
  • Pregón ás 14:00h
  • Comida ás 14:30h

Programa XII Festa do Cocido do Porco Celta - FIPorco

Reservas de mesas para a degustación do Cocido do Porco Celta o sábado 8 no Mercado Gandeiro nos teléfonos 982 532 211, 982 530 005 e 982 546 052

XII Festa Cocido Porco Celta

 

 

 

Menús e Racións de produtos gastronómicos derivados do Porco, nos restaurantes da Vila participantes, en horario de comidas:

Sábado 8 cocido de porco celta e domingo 9 xantar ovos fritidos con chourizo.

Restaurantes participantes:

  • Hotel Alfonso IX (+34) 982 530 005 (Sarria)
  • Hotel Roma (+34) 982 532 211 (Sarria)
  • Hotel A Veiga (+34) 982 546 052 (Samos)

 

 

 

 

 

 

Organizan:

Oficina de Turismo do Concello de Sarria

Asociación de Hostalería e Turismo do Camiño Francés

Colabora:



 

Pavillón da zona escolar de Sarria, Rúa Castelao s/n.

  Compartir
Cartel

Utilizamos cookies propias e de terceiros para mellorar os nosos servizos mediante a análise dos seus hábitos de navegación. Pode cambiar a configuración ou obter máis información aquí: Política de cookies.

Acepto cookies para este sitio